Facebook Profile Picture.png

Wie zijn wij?

 

Ik ben Inge Van de Peer, oprichtster van Stap voor Stap met Paardenkracht. Van kinds af aan was ik en ben ik nog steeds gepassioneerd door paarden en honden. Tijdens mijn tienerjaren groeide ook mijn interesse naar hoe de mens denkt, voelt en handelt. Boeken over Jung en Freud werden door ploetert in mijn kamertje.

De start van de zoektocht in mijn leven naar waar mijn passies konden samenvloeien: in het unieke kader bij Stap voor Stap met Paardenkracht.

Een kort overzicht van mijn opleidingen: kandidatuur sociale wetenschappen, kandidatuur Pedogogische wetenschappen, Open mind coaching, integrale coaching, postgraduaat equicoaching, jaaropleiding focussen met kinderen, Pony Power voor kids trainer, verdiepingen kindercoaching met pony's, teamcoaching met paarden.. Blijven leren is voor mij erg waardevol, dus elk jaar ga ik opnieuw een aantal dagen in opleiding.

Sarah Sabbe: mijn collega voor de pony power cursussen en de kampjes. Ook zij is enorm gepassioneerd door paarden en de mens. 

Sarah is werkzaam als gezinscoach in de Jeugdhulpverlening en als coach met de hulp van paarden. 

Een kort overzicht van haar opleidingen: maatschappelijk assistent, systemisch counseler, EAGALA, paardencoach, Pony Power voor kids trainer + verdiepingen kindercoaching met pony's, teamcoaching met paarden.

Contactgegegevens:

Saffier & Co

Praktijk voor counseling en coaching met paarden

Haldertstraat 274, 3390 Houwaart (Tielt-Winge)

0477 / 44 61 60

sarah.sabbe@telenet.be

DSC01301.JPG
DSC_8822 (002).jpg
Logo Sarah-Saffier (002).jpeg